top of page

Skyltar

Ända sedan starten av PS Produktion
(fd. Plastskyltar) år 1958 har hantverksskicklighet, hantverksglädje och hög service genomsyrat vår verksamhet. Det är med glädje och stolthet som vi för denna anrika hantverkstradition vidare.

exit-signboard-white-wall.jpg


Vi kan allt om skyltar!

Med över 65 års erfarenhet inom skyltindustrin så är det ingen överdrift att påstå att
PS Produktion (fd Plastskyltar) kan allt om skyltar. 

 
Eftersom all tillverkning sker i våra lokaler i Sävedalen, Göteborg, så har vi möjlighet att tillmötesgå våra kunders specifika önskemål och erbjuda skräddasydda helhetslösningar. Med vår gedigna maskinpark och höga kompetens, trycker vi digitalt, graverar, laserprintar, formpressar, bockar stål och applicerar vinyl. Plast, plåt, papper och trä är de huvudsakliga material som vi arbetar med. Ingen utmaning är för svår för oss!

 
Välkommen med din beställning!  

Det finns många olika skyltar.
Vi hjälper dig att hitta rätt. 

Våra referenskunder

 • Kan jag få företagsfaktura på mitt köp?
  Självklart! Hos oss kan företag handla på faktura med 30 dagars betalvillkor. Vi hanterar separat fakturaadress och kan skicka fakturan som brev, e-post och efaktura.
 • Kan jag returnera skylten om jag inte är nöjd?
  Att våra kunder är nöjda är väldigt viktigt för oss! Vänligen kontakta oss på info@psproduktion.se om du inte är nöjd med din produkt, så kontaktar vi dig.
 • Hur köper jag skyltar hos er?
  Hos PS Produktion är det enkelt att beställa! Du kankontakta oss på telefon, e-post eller via chatten för att få hjälp eller göra sin beställning. Vi är införstådda med att det finns många frågetecken när man skall köpa skylt och därför gör vi vårt yttersta för att hitta en så bra lösning för ditt skyltbehov som möjligt.
 • Vilka material tillverkar ni skyltar i?
  Vi erbjuder ett brett sortiment av skyltar. Aluminium, olika sorters plaster, mässing, plexiglas (akryl), klisterdekaler, trä och metall är några av de material som vi använder. Dessutom arbetar vi med flera produktionsmetoder så som tryck, lasergravyr och djupgravyr. Tveka inte att höra av dig med frågor om vilken sorts produkt just du behöver.
 • Hur kan jag betala min beställning?
  Hos oss kan du betala med företagsfaktura, kortbetalning och Swish. Du kan också få fakturan skickad till och varorna levererade en annan adress
 • Hur och när levereras mina skyltar?
  De minsta försändelserna skickar vi direkt till brevlådan som brev. Större försändelser skickas som företagspaket eller ombudspaket. Riktigt tunga försändelser går som styckegods. Du kan också hämta upp din beställning hos oss i Sävedalen, Göteborg.
 • Hur lägger jag till nya frågor och svar?
  Följ de här stegen för att lägga till frågor och svar: 1. Hantera vanliga frågor från din översikt eller i Redigeraren 2. Lägg till en fråga och ett svar 3. Tilldela frågan en kategori 4. Spara och publicera Du kan alltid komma tillbaka och redigera dina frågor.
 • Hur redigerar jag eller tar bort Vanliga frågor-rubriken?
  Du kan redigera rubriken från 'Inställningar' i Redigeraren. För att ta bort rubriken från din mobilapp går du till fliken 'Sida och app' i Owner app och gör anpassningar.
 • Kan jag lägga till en bild, video eller GIF i frågan?
  Ja. Följ de här stegen: 1. Hantera vanliga frågor från din översikt eller i Redigeraren 2. Skapa en ny fråga eller redigera en befintlig 3. Klicka på video-, bild- eller GIF-ikonen från svarsrutan 4. Lägg till media från biblioteket och spara.

Hittar du inte vad du söker?
Kontakta oss!

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande - Vi återkommer inom 24h

bottom of page