top of page

Fasadskyltar

Med en fasadskylt som informerar och exponerar ditt varumärke, syns du för förbipasserande. Då både design och tillverkning sker i våra lokaler i Göteborg, kan du själv bestämma om du vill ha din fasadskylt i akryl, mässing eller aluminium och dessutom kan du välja text, bild och storlek. Fästmetoderna beror på vilken slags fasadskylt som önskas. Vi erbjuder självhäftande tejp, väggdistans, skruv eller skruvhatt.  

 

Konturskurna skyltar  

Konturskurna skyltar som är gjord av en 3,2 mm tjock akrylplast (PMMA) i antingen svart eller vitt är en populär slags fasadskylt. De är försedda med en självhäftande baksida med en god fästningsförmåga mot väggar, dörrar och andra plana ytor. Akrylplast är ett UV-tåligt, robust och reptåligt material som lämpar sig för både inom- och utomhusbruk.  

  

Tänk på att det krävs bygglov för att sätta upp större fasadskyltar inom planlagt område. Kontakta oss, så hjälper vi dig gärna! 

 

Fasadskylt i aluminium  

Förutom konturskurna skyltar i akryl, så kan du även beställa fasadskyltar i aluminium. Tjockleken är 1,5 mm, vilket är standard för fasadskyltar. Förväntad livslängd för en aluminiumskylt är ca 7-10 år. 

  

Husnummer till fasaden  

Dessutom erbjuder vi fasadskyltar i form av husnummer eller bokstäver, vilket kan lyfta ditt hus till nya höjder. Hos oss hittar du ett stort utbud av husnummerskyltar, vilka bör vara väl synliga och i kontrast mot fasadens färg. Vi erbjuder alltifrån aluminiumskyltar för väggmontage till lasergraverade akrylskyltar som fästs med tejp.     

  

Dessutom erbjuder vi fasadskyltar i mässing, plast och vinyltext med antingen digitaltryck, gravyr eller självhäftande. Gemensamt för alla våra skyltar är att de är UV-beständiga och av hög kvalité. De kan fästas antingen med skruv, stolpfäste, flaggfäste, tejp eller väggavstånd.  

 

Husnummer på brevlådan  

Även brevlådan behöver en skylt med husets nummer. De kan se olika ut, men ett populärt alternativ är att använda sig av självhäftande och utskurna bokstäver eller siffor i vinyl som fästs på brevlådan. Du kan välja mellan många olika typsnitt, färg och storlekar.  

Även graverade plastskyltar fungerar bra som husnummer på brevlådan. De kan beställas med självhäftande tejp som enkelt kan fästas på en slät och ren yta. Du väljer typsnitt, färg och form efter eget önskemål!  

Kontakta oss!

fasadskylt somenid.png
bottom of page