top of page

Dekor och dekaler

stixckers ps.png

Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt. Där har du dekor och folie i ett nötskal. Utan att behöva investera i varken ny inredning eller stora ombyggnationer kan varumärket profileras på en mängd olika sätt.  Dekor och folie kan användas som enskilda kommunikationsinsatser eller som en del i en större helhet och koncept.

 

Våra självhäftande dekorer är tillverkade av PVC-film som är såväl vattentät som UV-beständig. Dessa lamineras för extra bra hållbarhet, där kan man välja mellan matt eller glansigt laminat.
Dessutom erbjuder vi dekaler på ark, vilket är en smidig lösning för dig som önskar samma slags dekal i ett större antal. 

Dekaler passar utmärkt som fönsterdekaler, bildekaler, väggdekaler, dekaler för företag, på emballage eller som slitstarka klistermärken. Förväntad livslängd är vid utomhusbruk är 7-10 år.  

Det finns olika slags dekaler. Nedan kan du läsa mer om hur dekaler kan användas:

Fönsterdekaler

Oavsett om du söker självhäftande dekaler för korta kampanjer eller dekaler som håller i flera år, så erbjuder vi dig produkter och tjänster som garanterar ett högkvalitativt resultat. Vi specialiserar oss även på applicering av perforerade folier, UV-skyddsdekaler och säkerhetsfolier som är avsedda för utomhusbruk.

Fordonsdekaler

Cyklar, bilar, lastbilar eller flygplan – vi är experter på att anpassa dekaler till alla olika slags fordon! Med våra fordonsdekaler kan lägga till dekorationer och logotyper efter dina önskemål. Dessutom erbjuder vi reklamlösningar med reflexmaterial och säkerhetsdekaler för lastbilspresenningar som gör ditt fordon synligt i mörka förhållanden.

Läs mer om vår bilfoliering här

Golvdekaler

Våra golvdekaler är konstruerade för att tåla tusentals fotsteg. De är förstärkta med ett hållbart golvlaminat och är utmärkta för användning i högtrafikerade platser så som köpcentrum och andra offentliga lokaler som dagligen välkomnar många besökare.

Applicering av dekaler

Vi erbjuder applicering av dekaler i Göteborg med omnejd. Ingen form, storlek eller placering är för krånglig för vårt erfarna installationsteam.

Kontakta oss!

bottom of page