top of page

Banderoller

Banderoller, som är en stor duk med text, är ett idealiskt och prisvärt alternativ vid skyltning i ett större format. Du kan välja mellan två olika material: solid PVC eller hålad PVC. Den solida PVC:n är ett slitstarkt och följsamt material som kan hantera hårda väderförhållanden och därför lämpar den sig särskilt väl till fasader.  

Den hålade PVC:n är också slitstark, men även delvis elastisk. Eftersom tyget släpper igenom en del av vinden kan den stå emot hårda vindförhållanden bättre än andra material. Därför är den hålade PVC:n att föredra på vindkänsliga ytor.  

Upphängningsalternativ

Beroende på var banderollen ska hängas, så kan den monteras antingen med kederband eller kantförstärkning med öljetter. Kederbandet består av en silikonkärna som är innesluten i en slitstark nylonväv, vilket är en hållbar och stilren upphängningslösning. Bandet sys fast på baksidan av banderollen varpå en kederlist av aluminium träs in i den. Ytterligare en kedarlist fästs också på fasaden eller ställningen för att banderollen ska kunna monteras.  

Ett annat upphängningsalternativ är kantförstärkning med öljetter, vilket är önskvärt för stora vepor som ska fästas på fasader och byggställningar. För att kanterna inte ska trasas upp, sys ett nylonband fast runt kanterna. 

 Användningsområden

Banderoller syns ofta på mässor, kampanjer och större evenemang där de tydligt förmedlar sitt budskap. De kan hängas upp på en vägg, på en fasad eller i taket och är enkla att transportera och montera. 

banderoll.png

Kontakta oss!

bottom of page