top of page

Namnskyltar

Vi erbjuder namnskyltar i flera olika material, graverade eller färgtryckta, som kan formges efter egna önskemål. Välj mellan plast, aluminium eller mässing. De kan fästas antingen med en nål, militärklämma, magnet eller med dubbelhäftande tejp. Att fästa med nål och magnet är enkla sätt att fästa namnskylten på klädesplagget. Militärklämman lämpar sig särskilt väl för plagg inom vården eller på en skjortkant.

Inom vissa branscher kommunicerar färgen på namnskylten olika professioner. Läkare bär exempelvis röda namnskyltar med vit text, sjuksköterskor har blåa namnskyltar med vit text och undersköterskor gröna skyltar med vit text. Inom andra verksamheter bör istället färger på namnskyltarna användas som harmonierar med företagets grafiska profil.  

 

Graverade namnskyltar i plast 

Graverade namnskyltar består av ett plastlaminat i två olika skikt. Det undre utgör textfärgen, medan det övre blir skyltfärgen. De kan beställas i olika färger, storlekar och former. Det är även möjligt att inkludera en bild eller logotyp på namnskylten.  

   De graverade namnskyltarna förekommer ofta inom sjukvården och inom andra servicebranscher.  

 

namnskylt1.png

Kontakta oss!

bottom of page