top of page

Bilfoliering i Göteborg

Har du tänkt på att du genom ditt fordon kan marknadsföra ditt företag 24/7, året runt? Bilfoliering är ett av de mest kostnadseffektiva sätten att marknadsföra din verksamhet på. PS Produktion hjälper dig med hela processen, från skiss och design till montage, färdigställande och underhåll. Vi finns i Sävedalen, Göteborg.

bil-max-niva-3.png

Våra tjänster

 

Med dagens avancerade teknik och högupplösta bilder, i synnerhet vektoriserade, kan ni få bilder tryckta i vilken storlek som helst utan att förlora kvalitet på grund av pixlar. Oavsett om det handlar om företagslogotyper som sträcker sig över flera meter eller ett specialdesignat mönster för ert fordon, så finns det en lösning.

 

Vi använder oss av högkvalitativ vinylfolie som förväntas hålla i 7-10 år. Vi kan utföra folieringen antingen hos dig eller hos oss, det bestämmer du! Genom många års erfarenhet garanterar vi hög kompetens och hög service. 

Nedan kan du läsa om de olika tjänster som vi erbjuder. 

1

Liten 
bilfoliering

I vår lilla bilfoliering ingår 1-2 logotyper och dekoren täcker en mindre yta på bilen.  

2

Mellan bilfoliering

Medel bilfoliering innebär att dekoren består av flertal loggor/ texter och täcker en medelstor yta med 1-2 skarvar.

3

Stor bilfoliering

Den Stora bilfolieringen är med avancerad och innefattar dekor som täcker en stor yta på bilen. Dekoren är på flertal ställen och kan gå över flera skarvar. 

Kvalitet spelar roll!

Vi på PS Produktion har över 25 års erfarenhet av bilfoliering och vi arbetar med känsla, noggrannhet och finess. För att uppnå den högsta kvalitén så har vi valt att endast samarbeta med de mest kvalitativa leverantörer inom branschen för bilfoliering såsom 3M, Avery Dennison, Inozetek och Oracal mfl. Vår ambition är att ni som kund ska känna er trygga och nöjda med er val av foliemontör och få del av marknadsledande produkter. 

Våra referenskunder

I mer än 25 år har vi har vi folierat fordon åt välkända företag som BAB, Triumfglass och Swecon. 
BAB_logo_gron_CMYK_utan_slogan.png
0008-triumf-glass-logotyp_2x.png
 • Kan jag få företagsfaktura på mitt köp?
  Självklart! Hos oss kan företag handla på faktura med 30 dagars betalvillkor. Vi hanterar separat fakturaadress och kan skicka fakturan som brev, e-post och efaktura.
 • Kan jag returnera skylten om jag inte är nöjd?
  Att våra kunder är nöjda är väldigt viktigt för oss! Vänligen kontakta oss på info@psproduktion.se om du inte är nöjd med din produkt, så kontaktar vi dig.
 • Hur köper jag skyltar hos er?
  Hos PS Produktion är det enkelt att beställa! Du kankontakta oss på telefon, e-post eller via chatten för att få hjälp eller göra sin beställning. Vi är införstådda med att det finns många frågetecken när man skall köpa skylt och därför gör vi vårt yttersta för att hitta en så bra lösning för ditt skyltbehov som möjligt.
 • Vilka material tillverkar ni skyltar i?
  Vi erbjuder ett brett sortiment av skyltar. Aluminium, olika sorters plaster, mässing, plexiglas (akryl), klisterdekaler, trä och metall är några av de material som vi använder. Dessutom arbetar vi med flera produktionsmetoder så som tryck, lasergravyr och djupgravyr. Tveka inte att höra av dig med frågor om vilken sorts produkt just du behöver.
 • Hur kan jag betala min beställning?
  Hos oss kan du betala med företagsfaktura, kortbetalning och Swish. Du kan också få fakturan skickad till och varorna levererade en annan adress
 • Hur och när levereras mina skyltar?
  De minsta försändelserna skickar vi direkt till brevlådan som brev. Större försändelser skickas som företagspaket eller ombudspaket. Riktigt tunga försändelser går som styckegods. Du kan också hämta upp din beställning hos oss i Sävedalen, Göteborg.
 • Hur lägger jag till nya frågor och svar?
  Följ de här stegen för att lägga till frågor och svar: 1. Hantera vanliga frågor från din översikt eller i Redigeraren 2. Lägg till en fråga och ett svar 3. Tilldela frågan en kategori 4. Spara och publicera Du kan alltid komma tillbaka och redigera dina frågor.
 • Hur redigerar jag eller tar bort Vanliga frågor-rubriken?
  Du kan redigera rubriken från 'Inställningar' i Redigeraren. För att ta bort rubriken från din mobilapp går du till fliken 'Sida och app' i Owner app och gör anpassningar.
 • Kan jag lägga till en bild, video eller GIF i frågan?
  Ja. Följ de här stegen: 1. Hantera vanliga frågor från din översikt eller i Redigeraren 2. Skapa en ny fråga eller redigera en befintlig 3. Klicka på video-, bild- eller GIF-ikonen från svarsrutan 4. Lägg till media från biblioteket och spara.

Kontakta oss!

bottom of page