top of page

Bilfoliering i Göteborg

Har du tänkt på att du genom ditt fordon kan marknadsföra ditt företag 24/7, året runt? Bilfoliering är ett av de mest kostnadseffektiva sätten att marknadsföra din verksamhet på. PS Produktion hjälper dig med hela processen, från skiss och design till montage, färdigställande och underhåll. Vi finns i Sävedalen, Göteborg.

bil-max-niva-3.png

Våra tjänster

 

Med dagens avancerade teknik och högupplösta bilder, i synnerhet vektoriserade, kan ni få bilder tryckta i vilken storlek som helst utan att förlora kvalitet på grund av pixlar. Oavsett om det handlar om företagslogotyper som sträcker sig över flera meter eller ett specialdesignat mönster för ert fordon, så finns det en lösning.

 

Vi använder oss av högkvalitativ vinylfolie som förväntas hålla i 7-10 år. Vi kan utföra folieringen antingen hos dig eller hos oss, det bestämmer du! Genom många års erfarenhet garanterar vi hög kompetens och hög service. 

Nedan kan du läsa om de olika tjänster som vi erbjuder. 

1

Liten 
bilfoliering

I vår lilla bilfoliering ingår 1-2 logotyper och dekoren täcker en mindre yta på bilen.  

2

Mellan bilfoliering

Medel bilfoliering innebär att dekoren består av flertal loggor/ texter och täcker en medelstor yta med 1-2 skarvar.

3

Stor bilfoliering

Den Stora bilfolieringen är med avancerad och innefattar dekor som täcker en stor yta på bilen. Dekoren är på flertal ställen och kan gå över flera skarvar. 

Kvalitet spelar roll!

Vi på PS Produktion har över 25 års erfarenhet av bilfoliering och vi arbetar med känsla, noggrannhet och finess. För att uppnå den högsta kvalitén så har vi valt att endast samarbeta med de mest kvalitativa leverantörer inom branschen för bilfoliering såsom 3M, Avery Dennison, Inozetek och Oracal mfl. Vår ambition är att ni som kund ska känna er trygga och nöjda med er val av foliemontör och få del av marknadsledande produkter. 

Våra referenskunder

I mer än 25 år har vi har vi folierat fordon åt välkända företag som BAB, Triumfglass och Swecon. 
BAB_logo_gron_CMYK_utan_slogan.png
0008-triumf-glass-logotyp_2x.png

Kontakta oss!

bottom of page