top of page

Magnetskyltar

Våra ensidiga och heltäckande magnetskyltar består av en matt, UV-skyddad magnetmatta. De är enkla att fästa och enkla att ta bort. För optimalt fäste bör de appliceras på rena, släta och torra ytor. Magnetskyltarna trycks med digitaltryck och kan beställas i olika färger. Tjockleken är 0,6 mm och den minsta storleken som vi erbjuder är 10-30 mm.  

Magnetskyltarna kan användas både inomhus och utomhus och användningsområdet är stort. Ditt företags eller verksamhets logga kan på en magnetskylt pryda din bil. En personlig kylskåpsmagnet med bilder eller citat kan sättas upp på kylskåpet och en diskmaskinskylt kommunicerar om disken är ren eller smutsig.  

Tänk på att magneterna har en temperaturbeständighet på ca –30/+55°C och att maxtemperaturen under kort tid är 65°C. Därför bör magnetskylten inte användas på fordonet under en längre tid, då den kan skada lacken. Det finns också en risk att magneten kan lossna från fordonet vid höga hastigheter. För bästa fäste bör magnetskylten appliceras på rena, släta och torra ytor. 

bil magnetskylt.png

Kontakta oss!

bottom of page